BEWIDOG SPORTCROC

 

BEWI-DOG bestellen:
Bestellen per Email: borgpetsinbox@gmail.com
Bestellen per telefoon bel LUUK : 06-22700078

 
 
 Omdat wij een kennel hebben met tophonden en wij alleen het beste willen hebben wij veel tijd besteed om de juiste voeding te vinden voor onze honden.


Eisen: 
Het moet een volledig voer zijn, premium kwaliteit, de honden moeten het graag lusten,  moeten er erg goed uit zien, prachtige glanzende vacht, mooi droog staan, die de tanden mooi schoon houden,
goede stevige ontlasting geeft en dat allemaal voor een aanvaardbare prijs.

De groei is de belangrijkste periode in het leven van uw hond, tijdens deze periode wordt de basis gelegd voor een gezond hondenleven. Het is dan ook van esentieel belang dat uw hond in deze periode een voeding binnenkrijgt met de juiste voedingsstoffen en in de juiste onderlinge verhoudingen. 

Geef uw puppy een goede premium puppybrok, wij voeren Carocroc, bij ons te verkrijgen
Dit is een complete en voledig uitgebalanceerde premiumvoeding voor uw pup, deze lichtverteerbare voeding bevat een aangepast calcium en fosforgehalte, hiermee zal uw pup gelijkmatig uitgroeien tot een gezonde levenslustige hond.

Zorg ervoor dat er altijd fris drinkwater ter beschikking staat !!
 
****  Voedingsadvies tot 6 maanden oud een premium puppybrok voeren ****

Daarna opvolgend de BEWI-DOG SPORTCROC je zult er zeker weten net zo super enthousiast over zijn als wij en je hond natuurlijk ook.
Voer altijd op het oog, wat op de zak staat is een gemiddelde richtlijn, is uw hond te dun, geef iets meer, is uw hond te dik, geef iets minder.

Een American Bulldog moet achter zijn laatste rib in de flank invallen, je mag de achterste rib net zien, de andere ribben moet je kunnen voelen.